Gent

Hey daar!

Je kan het vorig jaar niet gemist hebben, onze eerste editie van Campus Zuid! Een tuintje in het UFO, allerlei toffe, uitdagende, boeiende activiteiten,… Dit jaar zijn we er opnieuw met Campus Zuid 2014!

10 dagen lang gaan er allerlei activiteiten door met een link met grondproblematiek. Heel wat verschillende organisaties hebben samengewerkt om een boeiend programma samen te stellen. Wie naar 3 activiteiten komt krijgt bovendien een leuke prijs, een toffe brooddoos met Campus Zuid sticker! Vraag dus zeker naar een stempelkaart. Binnenkort gaat er ook een online wedstrijd van start waarmee je hele toffe prijzen kan winnen. De link komt binnenkort hier!

Wat staat er op het programma?

10 maart: groeiavond: insectenhotels maken en drachtplanten met Stujardin (wandeling) Coffee with the Future met Luc Vankrunkelsven met Act4Change in het Carlton Hotel (wordt nog bevestigd) -> OPGELET: plaatsen zijn beperkt, inschrijven verplicht!

11 maart: fair ontbijt aan het UFO van Noord-Zuidstudenten

12 maart: Big Brain Battle Quiz van Noord-Zuidstudenten en Broederlijk Delen: Leuven en Gent gingen elk al een keer met de titel van slimste studentenstad  lopen. Ze gaan de confrontatie opnieuw aan, maar nemen het nu ook op  tegen Brussel en Antwerpen. Gent, Leuven, Brussel en Antwerpen nemen het tegen elkaar op in de strijd om de titel ‘Slimste studentenstad van Vlaanderen’. Ploegen: maximum 5 personen Inschrijvingsgeld: € 10 per ploeg Inschrijven via quizgent@gmail.com De quiz gaat door in de feestzaal van de bio-ingenieurs aan de Coupure Links.

13 maart: activiteit binnen de RepareerBAar van de Fietskeuken (meer info volgt)

18 maart: Doculatino: Gold Fever in de Blandijn met CATAPA

19 maart: Doculatino: Belo Monte in de Blandijn met CATAPA Ground Breaking Party in de Sioux met les Coupes Fraises, les Bandits de Belleville,… voor 3 euro VVK en 4 euro ADK. Kaarten verkrijgbaar bij Campus Zuiders of via deze link.

20 maart: Doculatino: The owners of the land and children of the jaguar in de filmzaal van de ABVV op de Vrijdagsmarkt met CATAPA

21 maart:
Fietstocht groentenpakketten UGent naar de Wassende Maan: voor een schamele 3 euro fiets je langs de Oost-Vlaamse wateren en door de velden naar De Wassende Maan. Daar krijg je een heerlijke picknick en een rondleiding.Tussendoor wordt er nog lekkers voorzien. Vertrek om 10u30 op het Sint-Pietersplein, tegen 18u-19u terug in Gent. Info zie link, inschrijven verplicht via groenten.ugent.be. Opgelet, er zijn slechts 30 plaatsen!

Tot gauw op een van de activiteiten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s